Content Marketing

Wij zijn een expert op het gebied van web content en content marketing.

SEO werkt alleen in combinatie met de juiste content. Denk hierbij aan copyright teksten, foto’s en video’s. Voordat we de website gaan ontwerpen wordt er al goed nagedacht over alle content. Nadat de website is gepubliceerd, is het tijd voor de volgende fase. In deze fase van je campagne implementeren wij een ​​verscheidenheid aan geplande SEO taken. Denk hierbij aan het maken van de inhoud, het optimaliseren van lokale vermeldingen en het uitvoeren van white hat link-opbouw.

  • White hat SEO: op een nette manier rekening houden met Google richtlijnen voor webmasters

We concentreren ons alleen op tactieken die een grote impact hebben als het gaat om SEO. Dat betekent, lange artikelen, focus op Google Maps en hoogwaardige backlinks. Zo kunnen we langzaam je website rangschikken in de zoekmachines.

Content Marketing + SEO

  • Organische SEO

Het werk dat we verrichten tijdens het implementatieproces om je website en SEO te verbeteren. Dit is wat we bedoelen met organische SEO. De verbeteringen die we continu uitrollen zullen de SEO optimalisatie van je website verbeteren. Voor altijd! Dat betekent dat wij niet te werk gaan als sommige SEO bedrijven die per zoekwoord een vast tarief vragen. Wij willen namelijk dat je op lange termijn gestructureerd meer klanten ontvangt en niet door kleine snelle spikes waar je op lange termijn geen profijt van zult hebben als bedrijf. Dat is wat ons onderscheid van de meeste SEO bedrijven. Daarom maken wij altijd een campagne op maat, naar de behoefte van de klant.

  • Uitgebreide SEO op pagina

Wij beginnen vaak met een SWOT analyse. Hiermee zullen we de sterke en zwakke punten bepalen. Ook kunnen we zo de bedreigingen en kansen bepalen. Naast het beoordelen van de technische gezondheid en het in kaart brengen van zoekwoorden in onze zoekwoord analyse, voltooien we een grondig SEO proces van ongeveer 50 stappen op de pagina voor alle huidige pagina’s van je website.

Een website laten maken door webdesign specialisten?  

Een website laten maken door Web Content Marketing? We bouwen al websites vanaf €399,-. Vraag direct een offerte aan op maat of bel ons voor de mogelijkheden.