Meer lokale bezoekers met onze lokale SEO technieken 

Wil je meer lokale klanten je bedrijf laten bellen of laten bezoeken? Met 47% van de Google-zoekopdrachten die om lokale informatie vragen, is het erg moeilijk om het gebruik van onze lokale SEO diensten te negeren.

Lokale SEO positioneert je bedrijf op een lokale marktplaats voor de klanten die naar je op zoek zijn. Wij zorgen voor naamsbekendheid, naamsbekendheid leid tot bezoekers en bezoekers worden klanten. SEO is een lange termijn strategie. Wij zetten alles op alles om je bedrijf waardevolle klanten te verdienen. Als je bedrijf geen succes heeft, hebben wij dat ook niet. Door gebruik te maken van onze lokale zoekmachine optimalisatie, kun je meer klanten laten bellen vanuit de omgeving. Lees meer op deze pagina over onze unieke lokale SEO aanpak.

Websitebezoekers worden klanten

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een methode om je Google rankings te verhogen. Dit wordt gedaan door een reeks tactieken te implementeren in de hoop op een hogere positie in de zoekranglijst, wanneer een klant een zoekopdracht in de buurt uitvoert. Bezoekers vertrouwen op lokale bedrijven en gaan vaker in zee met een bedrijf uit de regio. Voor welke bedrijven is SEO een must? Bedrijven die meer klanten willen, zonder te betalen per klik, zoals bij een Google Campagne.

Voorbereiding SEO Campagne

Met een grondig onderzoek en goede analyse van waar je bedrijf op dit moment staat, kunnen we ons proactief voorbereiden op je SEO campagne. Onze rapportage is onderverdeeld in verschillende digitale metingen om de SEO kwaliteit te analyseren.

Technische analyse

Website analyse:

Controleren van alle aspecten van je website, zoals:

  • Websitesnelheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Structuur
  • Conversiecode-installatie
  • Content

Kortom, alle ontwikkelingsgerelateerde aspecten die de lokale SEO zichtbaarheid ten goede kunnen komen. Vanuit deze stap kunnen we pas starten met de concurrentenanalyse.

Concurrentieanalyse:

We gaan op zoek naar antwoorden en vragen over de concurrentie. Dit is ook een belangrijke stap om een goede SEO uit te kunnen voeren.

  • Wie zijn je belangrijkste concurrenten?
  • Welke inhoud en content wordt er gebruikt?
  • Wat voor marketing gebruiken ze?
  • Waarom staan ​​ze bovenaan de zoekmachine?
  • Verkeersanalyse

We evalueren precies hoe de bezoekers naar je concurrenten surfen. Het kiezen van de juiste zoekwoorden is een cruciaal punt en onderdeel van onze lokale SEO diensten. Waar komen je bezoekers momenteel vandaan? Hoeveel klanten vinden je nu al in Google? Wat zijn de grootste kansen om lokale bezoekers te bereiken die ook daadwerkelijke je producten of diensten willen kopen? Dit zijn allemaal vragen die wij meenemen in onze Campagne onderzoeken.

Daarom is onze zoekwoord analyse van heel groot belang in het vormgeven van je SEO campagne.

PRESTATIES METEN

Door het wekelijks meten van alle resultaten tijdens de SEO campagne weten we precies welke zoekwoorden werken en welke niet. Uit de rapporten die we produceren, kunnen we vaak bepalen wat de beste richting is om verder te gaan. Als we zien dat zoekwoorden op de ene pagina stijgen maar niet op de andere, besteden we de nodige tijd om de andere pagina’s ook te laten werken zonder de uitvoerbaarheid in de zoekopdracht te verliezen. Daarom volgen we nauwlettend alle prestaties van de zoekwoorden en daarover ontvang je ook maandelijkse een rapportage.

De gerichte zoekwoorden die we samen aan het begin van je SEO campagne gekozen hebben, worden hele campagne gevolgd. Zo kunnen we alle stijgingen en bewegingen in de ranglijst van zoekmachines bijhouden. Hierdoor maken we ook gebruik van de Google Analytics rapportage. Via de Google Analytics gegevens ontdekken we kansen voor het opnieuw optimaliseren van je SEO campagne en het aanpassen van eventuele zoekwoorden. Een keer per maand laten we het verkeer zien, gesegmenteerd op geslacht, zoekapparaat, gedrag, locatie en nog veel meer. Ook maken we naast Google Analytics gebruik van Google Search Console. Via deze software kunnen we ook data ontvangen voor het analyseren en verbeteren van je SEO campagne.

Aan het einde van elke maand ontvangt je bedrijf een rapportage waar we al onze optimalisatie inspanningen in één rapport communiceren. Zo weet je altijd precies wat voor taken en werkzaamheden we hebben uitgevoerd voor het verbeteren van Google posities. De rapportages omvatten alle details, waaronder analyses, ranglijsten en de statistieken, zodat je weet hoe goed je presteert.

>> Leer waarom SEO uitbesteden aan Web Content Marketing een verstandige keuze is! 

Gratis SEO scan en telefonisch interview

Een SEO scan is gratis! Na de SEO scan kunnen we in een telefonisch interview toelichten wat wij voor je kunnen betekenen, je doelen bespreken en een offerte op maat maken.

SEO scan aanvragen