Zoekwoordenonderzoek uitvoeren voor lokale zoekopdrachten

Nadat we onze SEO scan hebben uitgevoerd en alle technische mogelijkheden in ons bezit hebben, is het tijd om de beste SEO zoekwoorden te bepalen waarop je bedrijf zich kan richten.

Als je al eerder een lokale SEO scan heb laten uitvoeren, target je website waarschijnlijk al op enkele zoekwoorden. Na het genereren van je persoonlijke SEO rapport ontdekken we vaak enkele ‘easy win’ mogelijkheden voor zoekwoorden. Wat voor ons een goede uitkomst is, omdat onze lokale SEO-pakketten vaak je laaghangende zoekwoorden onmiddellijk verhogen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste manieren waarop we je lokale SEO-zoekwoorden kunnen vinden!

  • Samen de juiste zoekwoorden zoeken om mee gevonden te worden

Het eerste wat we willen weten van onze klanten, is op welke zoekwoorden ze gevonden willen worden. Door je zoekwoorden te begrijpen, kunnen we een aanbeveling doen op basis van de gegevens die we tijdens onze analyse genereren. Je klanten en hun zoekgewoonten zijn vaak de beste bron als het gaat om het vinden van lokale trefwoordkansen, dus vraag je klanten altijd hoe ze je hebben gevonden en ook onder welke zoekopdrachten. Wij kunnen namelijk ten alle tijden zoekwoorden aanpassen en content op basis van een nieuwe analyse.

  • De zoekwoorden van uw concurrent gebruiken

Het is waarschijnlijk dat je concurrenten een goede rank bezitten voor waardevolle zoekwoorden die jij ook wilt targeten. We beginnen met een grondige analyse waar ze voor staan, hoe ze rangschikken, en vervolgens zullen we ervoor zorgen dat wij beter scoren.  Dit doen we door de inhoud van hogere kwaliteit content te voorzien voor de website van je bedrijf.

  • Hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek gebruiken

Het team begint met het kijken naar wat mensen in uw omgeving zoeken. Met behulp van deze gegevens kunnen we een lijst met voorgestelde zoekwoorden samenstellen. Deze zullen we uitbreiden met synoniemen, zodat je bedrijf overeenkomt met de zoekopdracht. Heb je al een website laten maken? Dan is het handig een SEO specialist in te schakelen die al het werk van a tot z uit handen neemt.

Een website laten maken door webdesign specialisten?  

Een website laten maken door Web Content Marketing? We bouwen al websites vanaf €399,-. Vraag direct een offerte aan op maat of bel ons voor de mogelijkheden.